CLUP/CONSULTANTS

WAT WE DOEN

Business Intelligence, (Big) Data en Analytics

Clup Consultants helpt klanten met het opzetten van een duurzame en passende informatievoorziening. Wij zoeken data architecten, ETL ontwikkelaars en data governance consultants om ons te versterken.

Wij ontwerpen en realiseren oplossingen en leren organisaties hoe te sturen op samenhang tussen vraag en oplossing en hoe je borgt dat deze samenhang blijvend is. In een dynamische wereld die draait om data is dat niet eenvoudig, maar wel noodzakelijk. Daarmee halen organisaties meer waarde uit hun data.

Dat is geen loze belofte, dat ervaren onze klanten ook en we krijgen daar waardering voor. Voor ons vakmensen is dat de beste beloning.

preach what you practice

Clup Consultants maakt onderdeel uit van de Free Frogs coöperatie. Samen met andere bedrijven opereren we onder één naam op de markt. Dat betekent dat wij onze dienstverlening aanbieden onder de naam Free Frogs.

We delen contractadministratie, een website en e-mail met elkaar. We versterken elkaar waar het uitkomt in projecten. We proberen samen onze kennis bij te houden in de roerige data markt. Ieder lid van de coöperatie staat het vrij om een eigen focus te kiezen en is zelf verantwoordelijk voor zijn financiële gezondheid. Dat betekent dat ieder lid van de coöperatie een eigen personeelsbeleid heeft. Wat je leest op deze site over hoe wij werken, is hoe wij als Clup Consultants binnen Free Frogs werken.

Als je bij ons werkt, dan ben je in dienst van Clup Consultants, maar je kan met iedereen binnen Free Frogs samenwerken.

Freefrogs.nl

KOM JIJ OOK BIJ ONS WERKEN?

DATA ARCHITECT
ETL SPECIALIST
DATA GOVERNANCE CONSULTANT
BUSINESS INTELLIGENCE SPECIALIST