Kom bij ons werken als

DATA GOVERNANCE CONSULTANT

Solliciteren

Wat vragen we?

  • Je hebt minimaal HBO denkniveau met een data / technische achtergrond;

  • Je hebt een achtergrond in business intelligence, verandermanagement en procesmanagement;

  • Je bent positief, kritisch, nieuwsgierig en hebt sterkte communicatievaardigheden.

Wat krijg je van ons?

  • Een goed salaris;

  • Een 32 tot 40-urige werkweek;

  • 25 vakantiedagen; 

  • Een ruim leasebudget, NS businesscard, telefoon en laptop;

  • Een riante bonusregeling en een goede pensioenregeling;

  • Ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen en vakinhoudelijke trainingen. 

Jouw toekomstige collega over Clup Consultants:

“Je krijgt de tijd om je doelen te behalen, tijd om met collega’s samen te werken en samen oplossingen te bedenken en proberen.”

Wat ga je doen?

Goed georganiseerde data is de fundering voor het nieuwe tijdperk waarin data de kern is van excellente organisaties. Wij zoeken mensen die geïnteresseerd zijn in hoe data waarde levert. Je hebt in het verleden ervaren dat veel business intelligence projecten helaas niet succesvol zijn. Jij bent degene die er voor zorgt dat projecten wel succesvol zijn. Je zorgt er voor dat dashboards in een organisatie overdraagbaar zijn aan andere afdelingen, doordat de definities goed zijn afgestemd. Je maakt projecten mogelijk door er voor te zorgen dat verschillende onderdelen van een organisatie hun data willen delen. Als data governance consultant snap je dat de context en definities van data er voor zorgen dat data gebruikt kan worden. Je begrijpt dat de data krachtig is als het gecombineerd en toegepast wordt door de juiste mensen in de organisatie.

Voorbeelden uit de praktijk

‘’Als Data Governance consultant ontwikkel je een Data Governance Maturity Model voor de klant. De klant had moeite om Data Governance tastbaar/ concreet te krijgen. Dat is begrijpelijk – het kan soms redelijk abstract zijn. Een Maturity model schetst focusgebieden. Het laat zien waar de klant nu zit qua volwassenheid op verschillende onderwerpen. Het laat ook zien welke niveaus ze willen bereiken. Dit gebruiken we in combinatie met een Data Governance roadmap zodat iedereen hetzelfde beeld heeft over wat nog moet gebeuren.”

“Als Data Governance consultant ontwikkel je een Data Kwaliteit proces, waarin verschillende stappen om de datakwaliteit te verbeteren zijn beschreven. Het proces bevat stappen zoals de dataeigenaar en beheerder benoemen, het verzamelen van eisen en het bouwen van de datakwaliteitcheck, het analyseren en toepassen van de resultaten en het borgen in de organisatie.“

Jouw groeipad

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen ambities. Daarom hanteren wij geen vast groeipad. Welke richting jij uitgaat bepaal je zelf. Voorbeelden van rollen waar je naar toe kunt goeien zijn:  data specialist, product owner of projectleider. Wij helpen je graag om jouw ambitie na te streven!

Werken bij Clup Consultants

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega’s

[smartslider3 slider=4]

Enthousiast geworden?

Solliciteren
Delen