Kom bij ons werken als

BUSINESS INTELLIGENCE SPECIALIST

Solliciteren

Wat vragen we?

  • Je hebt minimaal HBO denkniveau met een data / technische achtergrond;

  • Je hebt voor veel verschillende organisaties gewerkt;

  • Hands-on ervaring met het analyseren van data. Visualisatie tools en SQL zijn bekend gereedschap voor je;

  • Je bent zeer kritisch, je weet jouw keuzes goed te onderbouwen en je weet wat consequenties zijn van jouw keuzes voor de werkvloer.

Wat krijg je van ons?

  • Een goed salaris;

  • Een 32 tot 40-urige werkweek;

  • 25 vakantiedagen;

  • Een ruim leasebudget, NS businesscard, telefoon en laptop;

  • Een riante bonusregeling en een goede pensioenregeling;

  • Ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen en vakinhoudelijke trainingen. 

Jouw toekomstige collega over Clup Consultants:

“Je weet wie je collega’s zijn.
We zijn een hecht team.”

Wat ga je doen?

Wij zoeken die business intelligence spcialist die in onze klantprojecten zich graag bezig houdt met het analyseren en inzichtelijk maken van data met behulp van dashboards en/of rapportages. Je vindt het belangrijk dat je rekening houdt met randvoorwaarden, zoals technische haalbaarheid en gebruiksgemak. Wij verwachten daarbij niet dat je alles aanneemt van ons of de klant, maar juist dat je kritische vragen stelt, doorvraagt en proactief te werk gaat. Je hebt reeds ervaring opgedaan in verschillende organisaties en hebt hands-on ervaring met het analyseren van data en het bouwen van dashboards en rapportages. In voorgaande projecten heb je ook met je voeten in de modder gestaan en gevoeld wat het werken met data betekent. Je combineert data, context en definities met elkaar tot een passende visualisatie. Je vraagt door, je neemt geen genoegen met aannames en je toetst je ontwerp aan de eisen en wensen van gebruikers. Je bent in staat om een product te inplementeren en zorgt er voor dat de gebruikers het product daadwerkelijk kunnen en willen gebruiken. Visualisatie tools en SQL zijn bekend gereedschap voor je en deze tools zet je gericht in bij creëren van inzichten.

Voorbeelden uit de praktijk

‘’Met behulp van process mining heb ik inzicht geven in een bepaald proces bij een klant. Onderzocht is waar de bottlenecks en verspillingen zaten en hoe het proces voor een snellere doorlooptijd verbeterd kon worden.‘’

‘’Ik heb een dashboard gemaakt in Qlik Sense. De requirements heb ik opgehaald door een workshop te geven.’’

Jouw groeipad

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen ambities. Daarom hanteren wij geen vast groeipad. Welke richting jij uitgaat bepaal je zelf. Voorbeelden van rollen waar je naar toe kunt goeien zijn:  data governance specialist, product owner of informatie analist. Wij helpen je graag om jouw ambitie na te streven!

Werken bij Clup Consultants

[smartslider3 slider=2]

Enthousiast geworden?

Solliciteren
Delen