Privacy statement2018-04-16T12:05:53+00:00

Privacy statement

 

Inleiding

Clup Consultants B.V. is een dienstverlener die haar klanten helpt bij het verbeteren van de bedrijfsvoering door het verkrijgen van inzichten uit data. Clup Consultants B.V. is lid van Free Frogs Coöperatie U.A. In het kader van de personele groei die Clup Consultants B.V. wil doormaken, verzamelt Clup Consultants B.V. persoonsgegevens verworven van LinkedIn profielen. Clup Consultants B.V. garandeert een zorgvuldige en discrete omgang met deze persoonsgegevens. In dit privacy statement staat beschreven welke persoonsgegevens door Clup Consultants B.V. verzameld worden en met welk doel.

 

Gegevensverzameling- en gebruik

Een bezoeker die geïnteresseerd is in een vacature bij Clup Consultants B.V. kan zich inschrijven via het contactformulier of solliciteren via de solliciteerbuttons. Daarbij geeft u ons persoonlijke gegevens. De persoonsgegevens die verzameld worden, zijn uitsluitend bedoeld voor de verwerking van uw contactverzoek of sollicitatie. Uw persoonsgegevens, waaronder uw voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats worden direct verwijderd na een afwijzing tijdens de sollicitatieprocedure. Indien u wordt opgenomen in het vervolg van de sollicitatieprocedure worden uw persoonsgegevens bewaard tot er een einde komt aan deze procedure. De gegevens worden direct daarna verwijderd.

 

Persoonsgegevens verworven op LinkedIn worden opgeslagen met het volgende doeleinde:

In contact komen met potentiële medewerkers. Met persoonsgegevens bedoelen wij: voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats. Deze worden verwijderd na één jaar, tenzij eerder gewenst.

Clup Consultants B.V. deelt persoonsgegevens indien nodig met Free Frogs Coöperatie U.A.

 

Bekendmaking van uw informatie

Personen mogen altijd weten welke informatie Clup Consultants B.V. over hen bewaart. U kunt vragen om inzage en eventuele onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of verzoeken om verwijdering van gegevens. Daartoe kan schriftelijk een verzoek worden ingediend via info@clupconsultants.nl

Clup Consultants B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacy statement

 

Inleiding

Clup Consultants B.V. is een dienstverlener die haar klanten helpt bij het verbeteren van de bedrijfsvoering door het verkrijgen van inzichten uit data. Clup Consultants B.V. is lid van Free Frogs Coöperatie U.A. In het kader van de personele groei die Clup Consultants B.V. wil doormaken, verzamelt Clup Consultants B.V. persoonsgegevens verworven van LinkedIn profielen. Clup Consultants B.V. garandeert een zorgvuldige en discrete omgang met deze persoonsgegevens. In dit privacy statement staat beschreven welke persoonsgegevens door Clup Consultants B.V. verzameld worden en met welk doel.

 

Gegevensverzameling- en gebruik

Een bezoeker die geïnteresseerd is in een vacature bij Clup Consultants B.V. kan zich inschrijven via het contactformulier of solliciteren via de solliciteerbuttons. Daarbij geeft u ons persoonlijke gegevens. De persoonsgegevens die verzameld worden, zijn uitsluitend bedoeld voor de verwerking van uw contactverzoek of sollicitatie. Uw persoonsgegevens, waaronder uw voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats worden direct verwijderd na een afwijzing tijdens de sollicitatieprocedure. Indien u wordt opgenomen in het vervolg van de sollicitatieprocedure worden uw persoonsgegevens bewaard tot er een einde komt aan deze procedure. De gegevens worden direct daarna verwijderd.

 

Persoonsgegevens verworven op LinkedIn worden opgeslagen met het volgende doeleinde:

In contact komen met potentiële medewerkers. Met persoonsgegevens bedoelen wij: voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats. Deze worden verwijderd na één jaar, tenzij eerder gewenst.

Clup Consultants B.V. deelt persoonsgegevens indien nodig met Free Frogs Coöperatie U.A.

 

Bekendmaking van uw informatie

Personen mogen altijd weten welke informatie Clup Consultants B.V. over hen bewaart. U kunt vragen om inzage en eventuele onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of verzoeken om verwijdering van gegevens. Daartoe kan schriftelijk een verzoek worden ingediend via info@clupconsultants.nl

Clup Consultants B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.